7 greșeli pe care le fac părinții în primul an de viață al bebelușului (eBook gratuit)

Cea mai mare greșeală pe care am făcut-o când am devenit prima dată mamă a fost că nu am acceptat ajutorul celor din jurul meu. Aveam 24 de ani și impresia despre mine că sunt cea mai tare, că sunt puternică și că o să mă descurc.

Nu aveam un program de somn, nu implentasem o rutină care să îl ajute pe bebeluș să se dezvolte armonios, totul era un HAOS. Am căzut pradă oboselii și eu și el.

Un bebeluș care nu doarme suficient, pe lângă faptul că nu se dezvoltă așa cum ar trebui, e un bebeluș care va fi obosit, morocănos, apatic. Stările de oboseală și neliniște se transmit de la mamă la bebeluș și invers, iar în final ajungeți să fiți amândoi epuizați.

A fi o mama bună nu înseamnă că trebuie să fii deprivată de somn sau că trebuie să te abandonezi complet, să renunţi la toate activităţile care îţi produc plăcere. Asta este de fapt reţeta pentru dezastru.

A fi o mama bună înseamnă a fi o mamă echilibrată, o mamă fericită şi asta se obţine numai prin propria ta investiţie în tine.

După ce te abonezi, vei primi eBook-ul pe mail.

Atenție! E posibil ca mailul să ajungă în spam/ promoții sau all mail. Caută-l și acolo și adaugă adresa mea de mail în lista ta de contacte pentru a fi la curent cu toate noutățile din lumea mami-zen.ro.

 

7 greșeli pe care le fac părinții (eBook gratuit)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *