Termeni si Conditii de utilizare

Împreună cu Politica de confidențialitate, documentul de Termeni și condiții reprezintă contractul dintre utilizator şi STORYLINE MEDIA SRL (Organizator), conţinând drepturile și obligațiile reciproce ale părților.

CONDIȚII DE ACHIZIȚIONARE A CONȚINUTULUI DIGITAL

Pentru a comanda un curs online organizat de STORYLINE MEDIA SRL, utilizatorul va furniza datele necesare pentru contactarea și personalizarea ofertei: numele și prenumele din actul de identitate, adresa e-mail și numărul de telefon.

Datele de logare în cont sunt confidențiale și aparțin fiecărui utilizator. Toate datele furnizate de utilizator în site vor fi folosite, conform politicii de confidențialitate, în următoarele scopuri:

 • Evidența și statisticile interne ale organizatorului
 • Pentru a vă furniza informațiile pe care ni le solicitați
 • În scopul facturării şi evidenței contabile
 • Pentru realizarea documentelor de participare
 • Pentru a vă informa despre noile noastre servicii sau despre modificările aduse acestora, inclusiv direct marketing
 • Compilarea de statistici privind utilizatorii
 • Securitatea și îmbunătățirea Site-ului

Crearea unui cont reprezintă acordul utilizatorului pentru prelucrarea datelor furnizate.

ÎNSCRIERE ȘI PLATĂ 

Preţurile afișate pe site conțin TVA. Acestea se pot schimba în cazul în care se aplică politica de reduceri (prevăzută pe site) sau dacă va suferi modificări semnificative cursul de schimb euro-lei. Toate preţurile afișate pe site sunt în lei.

Plata se face exclusiv online, cu cardul sau prin transfer bancar, în contul specificat în factura proformă emisă de organizator.

 • plata cu card online prin Netopia Payments
 • plata prin virament bancar. IBAN: RO78BACX0000002034972001 RON deschis la UNICREDIT BANK;

După achitarea contravalorii cursului, utilizatorul va primi un link de acces în baza căruia va putea accesa toate materialele comandate.

Promoțiile sunt valabile exclusiv în perioada anunțată pe site. Cursurile achiziționate anterior nu beneficiază, retroactiv, de reducere.

CONFIDENȚIALITATE

Conținutul site-ului, constând în design, texte, grafică, structura, resurse gratuite (Ebook, articole de blog) sunt proprietatea exclusivă a Storyline Media SRL.

Este interzisă utilizarea sau reproducerea fără acordul proprietarului a oricăruia dintre informațiile sau materialele prezentate în site.

Utilizatorii site-ului au următoarele drepturi:

 • navigarea în site și explorarea conținutului
 • diseminarea conţinutului pe rețele sociale prin preluarea link-urilor sau prin butoanele de share din site.
 • utilizarea informațiilor sau fotografiilor publicate numai cu menționarea sursei
 • inserarea în paginile proprii a unor legături către acest site.

Este interzisă divulgarea către un terţ, persoană fizică sau juridică a datelor, informaţiilor, materialelor sau sintezelor furnizate de către societatea Storyline Media SRL, precum şi a oricăror altor date, informaţii, materiale sau informații care pot prejudicia în orice fel, direct sau indirect societatea Storyline Media SRL, indiferent dacă acestea sunt utilizate în scopuri comerciale sau nu.

Este interzis să se copieze, să se retranscrie sau să se folosească datele, informaţiile, prezentările, tematicile materialele sau sintezele furnizate de către Storyline Media SRL, în alt scop în afara celui de instruire.

Utilizatorii site-ului nu au dreptul de a modifica parțial său integral site-ul, reproduce parțial său integral site-ul, copia, distribui, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră contrara intereselor Storyline Media SRL, indiferent dacă există sau nu un scop comercial.

În cazul în care se constată că această clauză a fost încălcată şi că s-a realizat distribuirea materialelor aflate în proprietatea Storyline Media SRL şi realizate de aceasta, fără a exista un acord scris în acest sens, ne rezervăm dreptul de a solicita daune materiale echivalente cu prejudiciul produs.

Produsele furnizate reprezintă conținut digital original, creat respectând drepturile de copyright ale contributorilor. Conform art. 16 lit m) al Ordonanța de urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilorîn cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea șicompletarea unor acte normative nu aveți dreptul de a solicita retragere din contractul încheiat cu Storyline Media SRL și implicit returnarea produselor achiziționate.

Plasarea unei comenzi pe site, prin parcurgerea tuturor pașilor, echivalează cu acordul dumneavoastră prealabil expres de începere a prestării și furnizare a produselor digitale și, totodată, confirmare că ați luat cunoștință că vă pierdeți dreptul legal la retragere, prevăzut de Ordonanța de urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor.

Legea guvernantă

Contractul dintre Storyline Media SRL și utilizator este guvernat de legea romană şi va fi interpretat în concordanţă cu reglementările acesteia. Eventualele neînţelegeri vor fi rezolvate pe cale amiabilă.

În cazul în care rezolvarea neînţelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, ele vor fi supuse spre soluţionare Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României, conform regulamentului sau.